Praktisk informasjon til nye studenter

Velkommen til et nytt studieår!

Fagskolen Telemark i Porsgrunn holder til på høyskoleområdet Campus Porsgrunn. Fagskoleutdanning er en høyere yrkesrettet utdanning basert på fagbrev. Du kan også søke hvis du har minimum fem års relevant praksis i et fag som passer våre utdanninger. Våre tekniske utdanninger tilbys nå med kun to tredagers oppmøtesamlinger i semesteret! Våre helseutdanninger tilbys nå med en oppmøtesamling i måneden. Les mer på de respektive utdanninger.

Campus Porsgrunn på Kjølnesområdet er under kontinuerlig utvikling, og siste tilskudd på området er det karakteristiske Delta-bygget der vi har store deler av vår undervisning. Bygget rommer både utdannings- og forskningsinstitusjoner og ytterligere bedrifter som skal styrke Kjølnes som et tyngdepunkt for utdanning og forskning i regionen.

Teknikk og helse

Fagskolen i Telemark, med ca 550 studenter, er en av de større fagskolene i landet.Vi tilbyr utdanning innen Anlegg, Bygg, Bygningsvern, Maskin (Teknologifag), Automatisering, Elkraft og Bygningsautomatisering.I tillegg tilbyr vi tre godkjente fagskoleutdanninger innenfor Helse og oppvekstfag. Anleggsutdanningen er et nettbasert samarbeidsprosjekt med Fagskolen i Rogaland.Vi samarbeider også med Fagskolen Innlandet som tilbyr 1 år Bygningsvern deltid ved Vest- Telemark museum.

Alle våre utdanninger tilbys nå på nett! Se beskrivelser under den enkelte utdanning under /studier

Etter 15. april er Vigo stengt, og du må søke til skolen direkte. Dokumentasjon på utdanning og praksis som ikke ligger på Vigo må sendes til Fagskolen Telemark. Hvis du ønsker å spørre oss om noe, send epost til: post@fagskolentelemark.no

Vår rådgiver Rita svarer på spørsmål om du lurer på noe. Kontakt: Rita.Helen.Immerstein@t-fk.no