Overnattinger i Porsgrunn for studenter.

Her finner du informasjon om overnattingsmuligheter for deg som er nettstudent og kursdeltaker.
Choice comfort hotel

Vi har nå gjort rammeavtale med nyåpnede Comfort hotel i Porsgrunn sentrum. Det er et moderne hotell med sentral beliggenhet midt i hjertet av byen åpnet 1 mars 2019. Velkommen til din nye hotellopplevelse i Porsgrunn med 134 flotte rom, Barception, treningsrom og spennende møte- og konferansefasiliteter.

Her kan du booke på nett. Husk å oppgi Oppgi id-kode: 60439806/ Fagskolen Telemark. Les mer til høyre på siden.

Et rimeligere alternativ:

olavsberget

Olavsberget camping: Flere studenter kan gå sammen om en hytte for å gjøre det så rimelig som mulig. Olavsberget camping er en liten perle innerst i Eidangerfjorden som ligger ca. 3 km. fra skolen.

Beskrivelse: Vi har hytter på 20m2, der er det sengeplass til 4 personer, det er kjøkkenkrok og et lite bad med wc og vask. Hytta koster kr 785.- pr døgn, det er dyner og puter så ta med sengesett (dynetrekk-putevar og stretch laken). Dere må dusje på sanitærannlegget da trenger dere 10.- kroner. Sengesett kan leies hos oss kr 90.- pr sett. Det er varmt og kaldt vann på hyttene. Er det mer dere lurer på så ring eller send en mail.

Henvendelsen gjør du direkte til campingplassen, si at du eventuelt vil dele hytte med andre fra Fagskolen Telemark. Husk at det er et begrenset antall hytter.

For høstens samling er det selvfølgelig også mulighet der for telt og campingvogn/ bobil.

Se kart

Hjemmesiden deres med kontaktinformasjon finner du her.