Jubileumsbok om Porsgrunnsteknikeren til salgs

Fagskolen har holdt til i Porsgrunn siden 1884. Skolen startet på Vestsiden og flyttet seinere til Osebakken og Kjølnes. Dette var en av de første skolene i Europa hvor undervisningen kombinerte teori og praksis. Engasjerte lærere inspirerte elevene i fagene mekanikk og elektroteknikk.
jubileumsboka

«Porsgrunnsteknikeren» vant ry som en utdanningsinstitusjon med høy kvalitet, og hadde tilstrømning av elever fra hele landet. Skolen og dens elever satte et markant preg på byen, så vel innen næringslivet som i sosiale sammenhenger. Etter 135 år går Fagskolen Telemark inn i en ny epoke når den 1. januar 2020 fusjonerer med Fagskolen i Vestfold. Fagskolen Telemark har utarbeidet en jubileumsbok i anledning jubileet, som et bidrag til at historien om denne viktige institusjonen ikke skal glemmes.