Informasjon om FEIDE-pålogging

Nå er alle brukerkontoene migrert over til VTFK-kontoer, og informasjon om aktivering er sendt ut til alle ansatte!
feide

Her er litt informasjon til alle lærere om at de også vil ha ny Feide-pålogging.

• Når de logger på Feide må de fra og med 5. august velge Vestfold og Telemark fylkeskommune som tilhørighet. Dette gjelder både elever og lærere.
  • For lærerne er nytt Feide-brukernavn det samme brukernavnet som de mottar i forbindelse med aktivering (SMS eller digital postkasse).  Feide-brukernavn består kun av tre bokstaver fra fornavnet og tall assosiert med fødselsdatoen.
  • Elevene vil få informasjon om sitt nye Feide-brukernavn i SMS ved skolestart
  • For pålogging til PC skal e-postadressen benyttes som brukernavn.
  • For brukere av Feide som jobber i nåværende Telemark fylkeskommune, må to-trinns-bekreftelsen (2-faktor) aktiveres på nytt. Aktivering av to-trinns-bekreftelsen kan ikke gjøres utenfor Vestfold og Telemark sitt nettverk.  Vi foreslår at frist settes til 19. august for å aktivere, evt annen dato dere ønsker.   Inntil det er aktivert fungerer tjenestene uten to-trinns-bekreftelsen.

Det ligger også informasjon og veiledninger på vår Spørsmål og svarside

Veiledning for pålogging Feide – VTFK

Veiledning for aktivering av 2-faktor