Anlegg, nettbasert

Tilbudet gjennomføres i samarbeid med Fagskolen Rogaland, Fagskolen Telemark, Sørlandets fagskole (Grimstad), MEF (Maskinentreprenørenes Forbund, Agderfylkene og Sør Rogaland) og Teknisk Senter i Flekkefjord.
Skagerak arena

På bakgrunn av stor etterspørsel, vil det mest sannsynlig også høsten 2019/ våren 2020 startes opp et tilbud innenfor fordypningen Anlegg, deltid/nettbasert. Søkningen avgjør hvilke undervisningssteder som blir aktuelle. En eventuell oppstart forutsetter tilstrekkelig antall søkere og godkjenning i fagskolestyret. Opptaket vil bli gjort lokalt gjennom søknad direkte til Fagskolen Rogaland. Det vil bli åpnet for søkning via Fagskolen Rogalands hjemmeside 1 juni med søknadsfrist 15 august. Linker til hjemmeside og søknadsskjema vil bli lagt ut.

Undervisningen vil normalt gjennomføres med en faglærer/foreleser lokalisert ved Fagskolen Rogaland. Forelesningene videooverføres til aktuelle skoler, samtidig som de lagres på Fagskolen Rogaland sin mediasite for senere å kunne streames via læringsplattformen it’s learning. Dersom undervisningen, eller andre forhold tilsier det, kan faglærer/foreleser og studentene samlokaliseres.

Sanntidsundervisning dagtid: Fredag (og hver mandag i januar og februar) i tidsrommet 08.00-15.00 via videokonferanse/PC eller ved oppmøte på aktuell skole. Undervisningen vil normalt gjennomføres med faglærer lokalisert ved én av de ovennevnte skolene samtidig som den video-overføres til andre.

Undervisningen lagres på Fagskolen Rogaland sin mediasite for senere å kunne streames via læringsplattformen it’s learning. Dersom undervisningen, eller andre forhold tilsier det, kan faglærer og studenter samlokaliseres.

Sanntidsundervisning kveldstid: Onsdag og torsdag i tidsrommet 18.00 til kl. 21.00 via PC og egnet programvare.

Opptak
Opptaksregler er som for teknisk fagskole for øvrig: Relevant fagbrev, eller minimum fem års relevant yrkeserfaring.

Informasjon kommer

Opplæringsplan
Strukturen på studiet samsvarer med skolens ordinære tilbud, med unntak av den tidsmessige plasseringen av emnene. Avslutning av studiet: Fagskolen Rogaland er ansvarlige for å utstede dokumentasjon til studentene ved endt studium.

Avslutning av studiet

Kostnader Egenandel:

kr. 10 000 pr. år. I tillegg: Utgifter til bærbar PC, kalkulator, el skrivebrett og læremidler.

Søknadsskjemaer og informasjon

Informasjon, søknadsskjema og studieplan

Tilbudet har en egen Facebook-side.